Antena Meniu Search
x

Bătaie la internatul unui liceu sportiv din Vrancea. Un elev de 15 ani a ajuns la spital

Bătaie într-un internat de sportivi din Vrancea. Un elev de 15 ani a ajuns la spital, fiind agresat de un coleg cu doi ani mai mare, care este cercetat penal.

- ZiaruldeVrancea.ro

Un elev de 17 ani de la Colegiul Tehnic ”Edmond Nicolau” din Focşani este cercetat pentru loviri, dar şi pentru ameninţare, după ce ar fi bătut un băiat de 15 ani, în timp ce se aflau în internatul Liceului cu Program Sportiv din Focşani.

Adolescentul de 15 ani este internat în Spitalul Judeţean ”Sfântul Pantelimon” din Focşani, cu politraumatism prin agresiune, traumatism cranio-facial cu escoriaţii faciale multiple şi traumatism toracic.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache, poliţiştii au întocmit dosar pena pentru lovire sau alte violenţe şi ameninţare, după ce au fost sesizaţi, în noaptea de duminică spre luni, că doi minori s-au bătut în incinta internatului unui liceu din Focşani.

Potrivit directorului Liceului cu Program Sportiv din Focşani, Petruţ Mihai, incidentul s-a produs între un adolescent de 17 ani, elev la Colegiul ”Edmond Nicolau” din Focşani, care practică rugby şi un elev de 15 ani, care practică fotbalul.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Bătaie la internatul unui liceu sportiv din Vrancea. Un elev de 15 ani a ajuns la spital