Antena Meniu Search
x

Video Bătaie, scandal și dansuri din buric într-un cinema la filmul "Romina, VTM". Dezastru lăsat în urmă de spectatori

Cu scandal şi dansuri din buric, aşa s-a lansat într-un cinematograf din Ploieşti, Romina VTM, unul dintre cele mai aşteptate filme româneşti. Spectatorii s-au luat la ceartă pe locurile din sală, s-au înjurat şi au aruncat cu popcorn unii în alţii. Doar poliţia a reuşit să-i calmeze! Proiecţia a continuat, dar la final s-a văzut adevăratul dezastru-mizerie de nedescris. Bogdan de la ploieşti, acto Actorii au fost nevoiţi să cureţe în urma celor certaţi cu bunul simţ. 

de Redactia Observator

la 06.01.2023, 21:55

Bătaie, scandal și dansuri din buric într-un cinema la filmul "Romina, VTM"
Bătaie, scandal și dansuri din buric într-un cinema la filmul "Romina, VTM"

Nerăbdarea de a vedea noua producţie românească s-a transformat într-un film prost. Spectatorii din centrul comercial din Blejoi, Prajova au început să se certe din cauza locurilor. Înjurăturile şi ameninţările nu s-au oprit până când nu a intervenit Poliţia.

În urma spectatorilor puşi pe distracţie, a rămas dezastru

În timp ce poliţia întocmea procesele verbale, câţiva spectatori au profitat de pauză. Au pus manele în boxe şi n-au ezitat să se ridice de pe scaune ca să danseze din buric.

În imaginile devenite virale pe TikTok se văd pahare de suc şi popcorn aruncate peste tot. În loc să se bucure de aplauze, actorii din film, prezenţi la premiera din Blejoi, s-au pus pe treabă. Au luat mătura şi făraşul şi au făcut curat.

Pe acelaşi subiect

Bogdan de la Ploieşti: Am doborât un nou record la Romina. Este primul film la care se aruncă cu popcorn pe jos. Până acum nu au mai existat alte filme să se întâmple aşa ceva. Noi, totuşi, vă încurajăm să faceţi curat, la fel ca noi, şi să veniţi în continuare să ne vizionaţi în toate cinematografele.

Poliţiştii au amendat doi scandalagii cu câte 1000 de lei

Producţia în care joacă mai mai multe vedete de la noi, printre care Bogdan de la Ploiești, Nicole Cherry sau Şelly, a doborât recordul deţinut de filmul-fenomen Teambuilding la vânzarea de bilete în pre-sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Bătaie, scandal și dansuri din buric într-un cinema la filmul "Romina, VTM". Dezastru lăsat în urmă de spectatori