Antena Meniu Search
x

Foto Bătrân de 72 de ani din Bacău, prins cu mai multe pliculeţe cu droguri în scara unui bloc. Ce le-a spus poliţiştilor

Un bărbat în vârstă de 72 de ani a fost prins de jandarmi cu droguri în scara blocului, în Bacău. Acesta le-a spus jandarmilor că i-a fost dat pachetul și crede că este hașiș.

de Redactia Observator

la 13.03.2024, 19:47

Bătrânel de 72 de ani din Bacău, prins cu mai multe pliculeţe cu droguri în scara unui bloc. Ce le-a spus poliţiştilor
Bătrânel de 72 de ani din Bacău, prins cu mai multe pliculeţe cu droguri în scara unui bloc. Ce le-a spus poliţiştilor

„Mi-a dat pachetul ăsta. Nu știu exact, dar cred că este hașiș”, a spus bărbatul în vârstă de 72 de ani, care a fost prins de jandarmi în scara unui bloc din Bacău, având substanțe interzise asupra sa.

Totul s-a petrecut marți noaptea, în jurul orei 22.00, când jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău, în timp ce se aflau în serviciu în zona stadionului din municipiul Bacău, au observat doi bărbați, care, la vederea jandarmilor, au încercat să fugă.

Bărbatul avea antecedente penale

Unul dintre ei a fost prins în scara unui bloc, iar în urma verificărilor, au fost descoperite asupra acestuia șase plicuri ce conțineau resturi vegetale cu miros înțepător, susceptibile a fi substanțe interzise.

Bărbatul, în vârstă de 72 de ani, figura în baza de date cu antecedente penale.

Jandarmii au confiscat plicurile cu resturile vegetale, pe care le-au înaintat pentru continuarea cercetărilor către BCCO Bacău, împreună cu actele de constatare întocmite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bătrân de 72 de ani din Bacău, prins cu mai multe pliculeţe cu droguri în scara unui bloc. Ce le-a spus poliţiştilor