Antena Meniu Search
x

Video Bătrân, lovit în plin de o maşină în timp ce trecea strada neregulamentar, în Botoşani. Îngerul pazitor al bărbatului, un medic aflat în timpul liber

Inconştienţă la un pas de tragedie în faţa sediului Direcţiei de Taxe şi Impozite din Botoşani. Un bărbat de 75 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovit în plin de o maşină.

de Redactia Observator

la 10.03.2024, 07:47

Vezi și

Pietonul ar fi încercat să traverseze printr-un loc nepermis, iar şoferul nu a reuşit să îl evite. Ca printr-o minune, un medic aflat în timpul liber a oprit şi i-a acordat primul ajutor victimei. 

Atât pietonul, cât şi şoferul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Bătrân, lovit în plin de o maşină în timp ce trecea strada neregulamentar, în Botoşani. Îngerul pazitor al bărbatului, un medic aflat în timpul liber