Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătrână de 76 de ani, lovită de maşina Poliţiei. Femeia ar fi traversat printr-un loc nepermis

O bătrână de 76 de ani, care traversa strada prin loc nepermis, a fost accidentată duminică de o mașină de poliție în municipiul Sfântu Gheorghe. Agentul de poliție care conducea autospeciala a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul nu a indicat consumul de băuturi alcoolice, informează Mediafax.

de Redactia Observator

la 23.06.2024 , 20:52

Bătrână de 76 de ani, lovită de maşina Poliţiei. Femeia ar fi traversat printr-un loc nepermis - Shutterstock

„În dimineața zilei de 23 iunie, în jurul orei 09:45, o autospecială de poliție care se deplasa pe raza municipiului Sfântu Gheorghe, ajunsă pe strada Jozsef Attila a surprins și accidentat o femeie de 76 de ani care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis”, anunță IPJ Covasna.

În urma accidentului, femeia a primit îngrijiri medicale

În urma accidentului, femeia a primit îngrijiri medicale la fața locului și ulterior a fost transportată la spital, pentru continuarea investigațiilor de specialitate.

Articolul continuă după reclamă

„Agentul de poliție care conducea autospeciala a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul nu a indicat consumul de băuturi alcoolice. Ulterior, acestuia i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă, pentru a clarifica toate circumstanțele legate de producerea accidentului rutier, fiind informat procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Sfântu Gheorghe”, se menționează în finalul comunicatului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Bătrână de 76 de ani, lovită de maşina Poliţiei. Femeia ar fi traversat printr-un loc nepermis