Antena Meniu Search
x

Galerie foto Bătrână de 86 de ani, dată dispărută vineri, găsită de o femeie într-o comună învecinată

O bătrână în vârstă de 86 de ani, din comuna Popești, dispărută de la domiciliu vineri seara, a fost găsită cu ajutorul unei femei, dintr-o comună învecinată.

De Larisa Andreescu la 26.09.2021, 12:55

Sâmbătă, fiul femeii de 86 de ani, din comuna Popeşti, a sesizat poliţia cu privire la dispariţia mamei sale. Bătrâna ar fi plecat de acasă şi nu s-ar mai fi întors.

Bătrâna a fost găsită într-o comună învecinată

Secţia 5 de Poliţie Rurală Coteşti a pornit într-o amplă misiune de căutare, alăturându-li-se efective din cadrul IJJ și ISU Vrancea, reprezentanți SVSU şi voluntari, pentru găsirea bătrânei, precum şi poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic Vrancea, însoțiți de câinele de căutare.

În această dimineaţă o femeie de 56 de ani din comuna Gura Caliţei a descoperit victima în albia râului Râmna din comuna Dumbrăveni şi a alertat imediat poliţia. A fost preluată de un echipaj medical de salvare în vederea evaluării stării sale de sănătate pentru a primi îngrijirile medicale de cuviinţă.

"Ieri, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat, cu privire la faptul că, mama sa, de 86 de ani, din comuna Popești a plecat de la domiciliul său şi nu a mai revenit până în prezent. La nivelul Sectiei 5 Poliție Rurală Cotești s-au constituit echipe de căutare, cărora li s-au alăturat efective din cadrul IJJ și ISU Vrancea, reprezentanți SVSU dar și voluntari, pentru găsirea persoanei. La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic Vrancea, însoțiți de câinele de căutare. Acțiunile de căutare s-au desfășurat atât în comuna Popești cât și în extravilanul localității. Vestea bună a venit în această dimineață din partea unei femei, de 56 de ani, din comuna Gura Caliței. Femeia căutată a fost observată de aceasta în albia râului Râmna din comuna Dumbrăveni. Imediat, a fost predată unui echipaj medical, în vederea evaluării stării de sănătate şi acordarea îngrijirilor medicale. Mulțumim pe această cale doamnei Anișoara, punctul cheie al acestei misiuni dar și tuturor oamenilor de bine, voluntari, care au participat alături de noi la căutări!", transmite IPJ Vrancea.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Bătrână de 86 de ani, dată dispărută vineri, găsită de o femeie într-o comună învecinată