Antena Meniu Search
x

Galerie foto Bătrână din Dolj, înşelată cu 5.000 de lei de doi tineri de 15 şi 19 ani, prin metoda "accidentul". Cei doi s-ar fi dat drept medici

O bătrână din judeţul Dolj, în vârstă de 87 de ani, a fost înşelată de doi tineri de 19 și 15 ani prin metoda "Accidentul". Cei doi i-au spus femeii că fiica ei are nevoie de o operație şi au primit de la aceasta 5.000 de lei.

de Redactia Observator

la 29.12.2022, 11:41

În noaptea de marți spre miercuri, în urma unor activităţi ale poliţiştilor din Craiova, cu sprijinul poliţiştilor din Constanţa, pe DN 65 C, în Craiova, a fost oprit un autoturism în care se aflau doi tineri, unul de 19 ani, șoferul, şi al doilea de 15 ani, pasager, ambii din comuna Devesel, judeţul Mehedinţi.

Sub scaunul dreapta faţă a fost găsită suma de 5.150 de lei, cei doi declarându-le poliţiştilor că au primit-o de la o femeie pe care nu o cunosc, din comuna Bulzeşti, informează Poliția Dolj.

Tinerii s-ar fi prefăcut că sunt medici

Cei doi sunt bănuiţi că marți seara, folosindu-se de calităţi false, respectiv cadre medicale, ar fi indus în eroare o femeie de 87 de ani din comuna Bulzeşti cu privire la faptul că fiica acesteia ar fi avut nevoie de 5.000 de lei pentru o intervenţie chirurgicală, primind de la bătrână suma de 5.150 de lei.

Tânărul în vârstă de 19 ani a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca joi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova pentru măsuri preventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Bătrână din Dolj, înşelată cu 5.000 de lei de doi tineri de 15 şi 19 ani, prin metoda "accidentul". Cei doi s-ar fi dat drept medici