Antena Meniu Search
x

O bătrână şi-a pierdut viaţa după ce locuinţa a fost cuprinsă de flăcări, în centrul Capitalei. Femeia era imobilizată la pat

O bătrână şi-a pierdut viaţa după ce locuinţa a fost cuprinsă de flăcări, în centrul Capitalei. Femeia de 87 de ani era imobilizată la pat

Vezi și

Femeia de 87 de ani era imobilizată la pat şi locuia într-un bloc aflat în apropiere de Piaţa Victoriei. Salvatorii au fost chemaţi de vecini, după ce un nor de fum a cuprins toată scara imobilului. Un alt locatar a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cu puţin timp înainte de ora 22:00, un apel la 112 anunţa un incendiu pe bulevardul Iancu de Hunedoara din Capitală. Un apartament luase foc, fumul împânzise toată scara blocului, iar o locatară în vârstă de 87 de ani rămăsese captivă în interior. 

Batrana era singura in locuinta in momentul in care a izbucnit focul. Din pacate, era imobilizata la pat si nu a mai putut cere ajutorul. 

Salvatorii au venit de urgenţă, cu 2 autospeciale, o ambulanţă şi un echipaj de descarcerare. Pentru bătrână, însă, nu au mai putut face nimic."

Balmus Mircea, ISU Bucuresti- Ilfov: "Incendiul se manifesta mocnit, cu degajari de fum. Am intervenit pentru evacuarea unei persoane, gasita decedata in apartament. 

Şi un bărbat de 50 de ani s-a intoxicat cu fum şi a făcut atac de panică. A fost transportat, de urgenţă, la spitalul Floreasca. 

Flăcările nu s-au extins şi la alte locuinţe. Urmează ca pompierii să stabilească de la ce a pornit incendiul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » O bătrână şi-a pierdut viaţa după ce locuinţa a fost cuprinsă de flăcări, în centrul Capitalei. Femeia era imobilizată la pat