Antena Meniu Search
x

Video Bătrânel luat pe capotă de o şoferiţă, pe o trecere de pietoni din Iaşi. O cameră de bord a filmat momentul impactului

O cameră de bord a suprins momentul în care o maşină loveşte în plin un bărbat de 87 de ani, care traversa regulamentar strada, pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc, azi dimineaţă, în Iaşi.

de Redactia Observator

la 09.02.2024, 11:19

Vezi și

Conform poliţiştilor ieşeni, accidentul s-a produs în jurul orei 8.00, în zona rondului 28 Alexandru cel Bun din municipiul Iaşi. În imaginile susprinse de o cameră de bord se vede cum o maşină loveşte în plin un pieton care traversa regulamentar, pe trecere. 

Bătrân lovit în plin, pe o trecere de pietoni din Iaşi

După impact, bărbatul de 87 de ani a fost luat pe capota autoturismului, apoi a căzut pe asfalt. A fost rănit şi transportat de urgenţă la spital, iar şoferiţa de 44 de ani s-a ales cu dosar penal.

"În dimineața zilei de 09.02.2024, în jurul orei 08.10, poliția a fost sesizată cu privire la faptul că  în municipiul Iași, zona rondului 28 Alexandru cel Bun un șofer a lovit cu autoturismul un pieton, bărbat de 87 de ani, ce se deplasa pe o trecere de pietoni. Victima a suferit leziuni, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au stabilit faptul că șoferul, respectiv o femeie, de 44 de ani, din municipiul Iași nu consumase băuturi alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vatamare corporala din culpă", a transmis IPJ Iași.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Bătrânel luat pe capotă de o şoferiţă, pe o trecere de pietoni din Iaşi. O cameră de bord a filmat momentul impactului