Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Bătrânică rătăcită prin pădure, în Mănăstirea Cașin, salvată de poliţişti după ore de căutări

Ana G, o femeie în vârstă de 81 de ani, din comuna Mănăstirea Cașin, judeţul Bacău, dată dispărută de famile după ce ar fi plecat voluntar de la domiciliu, a fost salvată de poliţişti. Bătrâna, care s-a rătăcit într-o pădure, a fost găsită în zona limitrofă a localităţii.

de Redactia Observator

la 05.07.2024 , 15:00

Din fericire, echipele de căutare au găsit-o pe bătrână în viaţă.

"Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la plecarea voluntară a numitei G. Ana de 81 de ani, din comuna Mănăstirea Cașin. Femeia a plecat voluntar la data de 04 iulie a.c. de la domiciliu. Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Onești s-au mobilizat rapid formând echipe de căutare împreună cu salvamontiști, pompieri, pădurari și voluntari. În urma activităților desfășurate de echipele de căutare, femeia a fost găsită în timp util astfel încât să nu îi fie pusă în pericol viața. 

Aceasta a fost identificată în zona limitrofă localității Mănăstirea Cașin, într-o zonă împădurită. Bătrâna a fost preluată de un echipaj al ambulanței și transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Mulțumim tuturor persoanelor implicate care au dat dovadă de solidaritate și au contribuit la salvarea unei vieți", au transmis poliţiştii băcăuani.

Articolul continuă după reclamă

O altă bătrână, din Buzău, fostă învățătoare, e dispărută de o săptămână. Femeia este căutată de zeci de salvatori

De mai bine de o săptămână, o bătrână din Buzău, în vârstă de 82 de ani este, însă, de negăsit. Rudele îngrijorate au cerut ajutorul autorităţilor, iar acum zeci de salvatori se află pe urmele ei. 

Femeia, fostă învățătoare în localitatea Zărneşti, a fost văzută ultima dată în satul Cuculeasa. De atunci, nimeni nu mai ştie nimic de ea. Zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari o caută în zonă. Potrivit ultimelor imagini, surprinse de camerele de supraveghere joia trecută, femeia era îmbrăcată cu o bluză roșie și pantaloni de culoare neagră, iar în mână avea o sacoșă. În sprijinul echipelor de la sol, au fost trimise drone, dar și un elicopter al Ministerului de Interne.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Bătrânică rătăcită prin pădure, în Mănăstirea Cașin, salvată de poliţişti după ore de căutări