Antena Meniu Search
x

Video O bătrână din Buzău, fostă învățătoare, a dispărut fără urmă de o săptămână. Ultimele imagini cu femeia, surprinse de o cameră de supraveghere

Este alertă în Buzău după ce o femeie de 82 de ani a plecat de acasă, în urmă cu o săptămână şi nu s-a mai întors. Rudele îngrijorate au cerut ajutorul autorităţilor, iar acum zeci de salvatori se află pe urmele acesteia. O cameră de supraveghere a surprins ultimele imagini cu ea joia trecută, în timp ce se plimba pe străzile din satul Cuculeasa. 

de Redactia Observator

la 05.07.2024 , 10:43

Femeia, fostă învățătoare în localitatea Zărneşti, a fost văzută ultima dată în satul Cuculeasa. De atunci parcă ar fi intrat în pământ. 

Zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari o caută în zonă. Potrivit ultimelor imagini, femeia era îmbrăcată cu o bluză roșie și pantaloni de culoare neagră, iar în mână avea o sacoșă. În sprijinul echipelor de la sol, au fost trimise drone, dar și un elicopter al Ministerului de Interne.

Nepoata femeii a alertat autorităţile din Italia

Vezi și

Cea care a alertat autoritățile a fost nepoata femeii, stabilită în Italia, și care nu a mai reușit să ia legătura cu bunica ei la telefon. S-a întors de urgenţă în ţară pentru a ajuta la găsirea ei.

Pe acelaşi subiect

"Am fost în satul ei natal, m-am gândit că şi-a amintit din tinereţe ceva. În acele camere. Era dezorientată şi încerca probabil să ajungă spre casa ei, dar nu reuşea. Nu ştia unde este", a declarat Alina Popescu, nepoata bătrânei.

Şi sătenii din Cuculeasa asistă, de câteva zile, la desfășurarea de forțe.

Polițiștii fac un apel către toți cei care pot oferi informații despre persoana dispărută, să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată unitate de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Vă faceţi de obicei o asigurare de călătorie când plecaţi în vacanţe?
Observator » Evenimente » O bătrână din Buzău, fostă învățătoare, a dispărut fără urmă de o săptămână. Ultimele imagini cu femeia, surprinse de o cameră de supraveghere