Antena Meniu Search
x

Video Bătrânul din Suceava, omorât de nepot, şi-ar fi anunţat rudele că este ameninţat cu moartea. Părinţii tânărului i-au spus că exagerează

Incident şocant în județul Suceava. Un bătrân a fost înjunghiat de nepotul lui chiar în faţa polițiștilor chemaţi să îl ajute. Omul a murit, iar unul dintre poliţişti a fost rănit. Clara Mihociu a urmărit subiectul. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 27.10.2022, 20:14

Vezi și

Totul s-a întâmplat în jurul prânzului în localitatea Bosanci. Tânărul de 36 de ani, fost militar, ar fi avut un conflict cu bunicul său în urma căruia l-a și amenințat.

Bunic ucis de un fost militar

Bătrânul de 87 de ani a sunat întâi la părinții acestuia, dar rudele au crezut că exagerează. Ulterior, a luat legătura cu primarul din localitate care a și anunțat poliţia. Tot rudele spun că oamenii legii ar fi venit târziu şi în timp ce discutau cu bătrânul, nepotul său a ieșit din casă înarmat cu două cuțite.

Fără să stea pe gânduri, l-a înjunghiat pe bunic, apoi l-a atacat pe unul dintre polițiști. Acesta a reușit să se apere, dar a fost tăiat pe faţă. Ca să îl oprească, polițiștii au folosit focuri de armă, inițial de avertisment, apoi l-au împușcat în picioare.

Atât polițistul, cât şi agresorul au fost transportați la spital. Pentru bătrân însă nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul. Potrivit martorilor băiatul ar fi avut probleme psihice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bătrânul din Suceava, omorât de nepot, şi-ar fi anunţat rudele că este ameninţat cu moartea. Părinţii tânărului i-au spus că exagerează