Antena Meniu Search
x

Video Beat şi drogat la volan, un adolescent de 17 ani a vrut să-şi impresioneze prietenii şi a intrat cu maşina într-un pom. Tânărul nu avea nici permis

Beat şi drogat la volan, un adolescent de 17 ani a produs un accident cumplit pe o stradă din comuna Gruiu, judeţul Ilfov. Dornic să-şi impresioneze prietenii, şoferul de ocazie, care nu deţinea nici măcar permis de conducere, a pornit în trombă. Cursa petrecăreţilor s-a încheiat însă rapid.

de Redactia Observator

la 07.04.2024, 08:31

Vezi și

Adolescentul a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin într-un pom de pe marginea drumului. Cinci tineri au ajuns la spital cu răni grave. 

Poliţiştii au aflat ulterior şi motivul accidentului. După testarea cu aparatul etilotest rezultatul a arătat o alcoolemie de  0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, tânărul a picat şi drugtestul. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru mai multe infracţiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Beat şi drogat la volan, un adolescent de 17 ani a vrut să-şi impresioneze prietenii şi a intrat cu maşina într-un pom. Tânărul nu avea nici permis