Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bebeluş de doar o zi, în stare critică, transportat de urgenţă de la Timişoara la Bucureşti cu un avion SMURD

Un bebeluş de doar o zi a fost transferat, aseară, cu un avion SMURD din Timişoara în Capitală. Nou-născutul a fost diagnosticat cu o afecţiune cardiacă gravă, ceea ce a impus transferul de urgenţă în Bucureşti. Transportul s-a făcut în doar 40 de minute, iar bebeluşul a fost preluat de medicii de la Spitalul de Urgenţă Marie Curie. 

de Redactia Observator

la 15.05.2024 , 09:33

Un bebeluș în vârstă de doar o zi a fost transportat de urgență, marți, de la Timișoara la București cu un avion SMURD.

Transportul s-a făcut în doar 40 de minute

Nou-născutul a fost diagnosticat cu o afecțiune cardiacă, fiind necesar transferul acestuia, de urgență, la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Marie Skłodowska Curie”.

Vezi și

"În urmă cu doar câteva minute, echipajul avionului SMURD nr. 1123 a încheiat cu succes o misiune de salvare, ce a constat în transferul unui bebeluș, în vârstă de doar o zi, aflat în stare critică, de la Timișoara la București. Nou-născutul a fost diagnosticat cu o afecțiune cardiacă, fiind necesar transferul acestuia, de urgență, la București. Având în vedere starea bebelușului, a fost solicitat avionul SMURD, care a preluat nou-născutul de la Timișoara și l-a transferat, în mai puțin de 40 de minute, la București, unde a fost predat în grija medicilor de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Skłodowska Curie", a anunţat, într-un comunicat, Inspectoratul General de Aviație al MAI.

Aici urmează să fie supus mai multor investigaţii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Bebeluş de doar o zi, în stare critică, transportat de urgenţă de la Timişoara la Bucureşti cu un avion SMURD