Antena Meniu Search
x

Video Bebeluș găsit mort la groapa de gunoi din Cluj. A fost strivit de mașina de gunoi, înainte să fie descoperit

Poliţiştii sunt în alertă şi la Cluj-Napoca, după ce cadavrul unui nou-născut a fost descoperit printre gunoaiele de la noua rampă ecologică construită lângă oraş. Vă averzizez, urmează informaţii cu puternic impact emoţional. Trupul neînsufleţit al bebeluşului a fost găsit într-un loc unde au acces numai maşinile de gunoi.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 15.02.2024, 13:45

Vezi și

Descoperirea a fost făcută de angajații firmei de salubritate care lucrau la sortarea deșeurilor la groapa de gunoi. Înainte de a ajunge pe banda de sortare, ascuns în doi saci menajeri, se afla trupul fără viață al unui băiețel. Speriați, muncitorii au sunat la 112 iar la fața locului au fost trimise mai multe echipaje de poliție, dar și criminaliștii. 

Copilul, strivit de camionul de gunoi înainte de a fi găsit

Cadavrul băiețelului a fost dus aseară la IML Cluj unde în cursul nopții a fost efectuată necropsia și s-a aflat că a fost născut viu, deci moartea a survenit ulterior și violent. 

Medicii legiști nu au reușit încă să stabilească cum anume a fost omorât nou-născutul, pentru că înainte să fie găsit a fost strivit de camionul de gunoi. Polițiștii au acum în față o anchetă extrem de dificilă deoarece la noua rampă de gunoi de la Apahida sunt duse deșeurile din întreg județul Cluj și e greu de stabilit din ce loc a fost dus gunoiul în care se afla și cadavrul.

Astăzi, anchetatorii vor verifica și spitalele din județ pentru a afla dacă s-a prezentat vreo femeie cu afecțiuni ce pot apărea în urma nașterii. Dacă va fi identificată, femeia riscă ani grei de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bebeluș găsit mort la groapa de gunoi din Cluj. A fost strivit de mașina de gunoi, înainte să fie descoperit