Antena Meniu Search
x

Video Nou-născut mort de câteva zile, găsit înfășurat în saci menajeri la o groapă de gunoi din Cluj. Copilaşul s-ar fi născut în viaţă

Caz de-a dreptul șocant. Un nou-născut a fost găsit mort la o groapă de gunoi din Cluj-Napoca. Copilașul ar fi fost descoperit de oamenii care sortau gunoaiele, înfășurat în mai mulți saci menajeri. 

de Redactia Observator

la 15.02.2024, 11:51

Nou-născut mort de câteva zile, găsit înfășurat în saci menajeri la o groapă de gunoi din Cluj. Copilaşul s-ar fi născut în viaţă
Nou-născut mort de câteva zile, găsit înfășurat în saci menajeri la o groapă de gunoi din Cluj. Copilaşul s-ar fi născut în viaţă - Profimedia (poză ilustrativă)

 La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 14.20, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că, în contextul manipulării deșeurilor din municipiul Cluj-Napoca, în zona rampei de deșeuri din Pata Rât a fost găsit cadavrul unui nou-născut. La locul indicat s-a deplasat de urgență o echipă operativă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiștii Serviciului Criminalistic, pentru a desfășura cercetarea la fața locului.

Copilul era mort de câteva zile însă se născuse viu

Potrivit primelor informații, bebelușul era mort de câteva zile, dar ar fi fost născut viu, la termen. Autoritățile încearcă acum să o găsească pe cea care i-a dat viață și să stabilească cum a murit copilul. 

Cauza morții urmează a fi stabilită de către Institutul de Medicină Legală, în urma necropsiei și a examenelor de laborator. Cercetările sunt efectuate în continuare pentru a se stabili împrejurările în care a survenit decesul minorului, cauza fiind preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

"În contextul acestui tragic eveniment, adresăm comunității rugămintea de a veni în sprijinul anchetei, în cazul în care dețin informații care ar putea ajuta la stabilirea identității femeii care a dat naștere copilului"

Articol realizată cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator, Alex Prunean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Nou-născut mort de câteva zile, găsit înfășurat în saci menajeri la o groapă de gunoi din Cluj. Copilaşul s-ar fi născut în viaţă