Antena Meniu Search
x

Video Bebeluş mort în ambulanţă, în drum spre spitalul din Satu Mare. Copila fusese internată cu doar câteva zile în urmă

Tragedie în Satu Mare. Un bebeluş de numai şase luni a murit în ambulanţă, iar familia cere explicaţii. Oamenii chemaseră salvarea după ce au observat că starea copilului este din ce în ce mai gravă. De altfel, fetiţa fusese internată în urmă cu doar câteva zile pe secţia de pediatrie a spitalului judeţean din oraş, cu o viroză respiratorie. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 21.02.2024, 13:52

Vezi și

Până în momentul de faţă, nu se ştie cauza decesului bebeluşului, necropisia fiind cea care ar urma să facă lumină în acest caz.

Mama a externat copila pe propria semntură

Ce se ştie este fapul că micuţa a fost internată, la începutul acestei luni, în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Satu Mare, pe secţia de Pediatrie, cu o viroză respiratorie severă. Timp de 6 zile a primit medicamentaţie, apoi mama micuţei a solicitat externarea pe propria semnătură.

Aseară, fetiţei i s-a făcut rău, astfel că la adresă a fost solicitată o ambulanţă. Doar că, din păcate, micuţa nu a mai ajuns la spital. S-a stins în drum spre unitatea medicală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bebeluş mort în ambulanţă, în drum spre spitalul din Satu Mare. Copila fusese internată cu doar câteva zile în urmă