Antena Meniu Search
x

Video Benone Sinulescu a ieșit din scenă așa cum a trăit o viață - în aplauze. Imagini emoționante de la ceremonialul religios

Benone Sinulescu a fost înmormântat astăzi, la Arad. Cu onoruri militare şi în prezenţa a sute de oameni a fost condus pe ultimul drum. Maestrul cântecului popular, mereu cu zâmbetul pe buze, apreciat pentru vocea şi talentul său, a ieşit din scenă aşa cum a trăit o viaţă: în aplauze.

de Redactia Observator

la 21.11.2021, 20:39

Vezi și

Cei care l-au iubit şi admirat pe Benone Sinulescu au trecut pe la sicriul artistului, depus în foaierul teatrului Ioan Slavici din Arad.

Vali Crăciunescu, artist: Am spus-o şi mă repet, va fi şi va rămâne cel mai mare artist. Nu cred că există cuvinte peste 50, 60, 70 de ani de carieră. Păcat că s-a mai dus o stea.

Benone Sinulescu, înmormântat cu un sobor de preoți

Ceremonialul religios a fost ţinut în Piaţa Avram Iancu şi a fost oficiat de un sobor de preoţi condus de Timotei, arhiepiscopul Aradului. Soţiei lui Benone Sinulescu i-au fost înmânate crucea şi ordinul marelui Mucenic Ioan, din partea IPS Calinic, arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor.

Pe aleea Cimitirului Eternitatea convoiul funerar a fost aşteptat de alte sute de oameni. Decorat în 2002 cu ordinul Crucea Naţională Serviciul Credincios, iar apoi în 2004 cu Ordinul Meritul Cultural în grad de mare ofiţer, artistul a părăsit scena vieţii în aplauze şi focuri de armă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Benone Sinulescu a ieșit din scenă așa cum a trăit o viață - în aplauze. Imagini emoționante de la ceremonialul religios