Antena Meniu Search
x

Video Bestie cu chip de om. Doi pui de câine ucişi în chinuri de un copil de 12 ani. Poliţia s-a autosesizat, ce riscă băiatul

Un băiat de 12 ani din judeţul Hunedoara a îngrozit o ţară întreagă, după ce pe reţelele sociale au apărut imagini cu el în timp ce ucide cu sânge rece doi pui de câine. Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor s-au autosesizat, iar autorităţile au cerut de urgenţă expertiza psihiatrică a copilului. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional.  

de Cristina Dimulescu

la 07.06.2022, 14:58

Vezi și

Scenele înfiorătoare s-au petrecut în urmă cu doi ani, în localitatea Turdaş din judeţul Hunedoara şi au fost filmate cu un telefon mobil de către un alt copil. Înregistrările au fost postate pe reţelele sociale, abia luni. 

Din imagini se poate observa cum băiatul, care la vremea respectivă avea 10 ani, loveşte în mod repetat, ca într-un sac de box, 2 pui de câine. Ca şi cum nu ar fi fost suficient, minorul calcă bietele animale în picioare şi le aruncă fără suflet în iarbă. Căţeluşii nu au mai avut nicio şansă în faţa bestiei cu chip de om.  

Poliţiştii au deschis un dosar penal 

Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor s-au autosesizat ca urmare a apariţiei în spaţiul public, în mediul online a înregistrărilor, iar minorul a fost identificat.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar de cercetare penală, urmând a  fi dispuse măsurile legale sub coordonarea Parchetului. Prin urmare, se întrunesc elementele constitutive ale infracţiunii de ucidere cu intenţie şi fără drept a animalelor, a declarat comisar – șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Autorităţile au cerut o expertiză psihiatrică 

Mai mult decât atât, autorităţile au cerut o expertiză psihiatrică şi totodată se va solicita o anchetă socială prin care se pot stabili anumite măsuri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bestie cu chip de om. Doi pui de câine ucişi în chinuri de un copil de 12 ani. Poliţia s-a autosesizat, ce riscă băiatul