Antena Meniu Search
x

Video Biserică "spartă" cu toporul în Maramureş. Mai mulţi hoţi au dat atacul la cutia milei

Biserica de lemn din Baia Sprie, judeţul Maramureş, a fost spartă de hoţi! Mai mulţi indivizi au uitat de orice scrupul şi au furat chiar din Casa Domnului. Hoţii, care cel mai probabil au acţionat la pont, au pus mâna pe un topor după care au distrus uşile lăcaşului de cult. Ţinta a fost precisă - banii din cutia milei. 

de Redactia Observator

la 22.10.2023, 09:03

Vezi și

Imediat după miezul nopţii, hoţii şi-au făcut apariţia în faţa lăcaşului de cult, însă nu pentru a se ruga, ci pentru a da spargerea. Iniţial, au intrat într-o anexă aflată în curtea bisericii, de unde au luat un topor. Fără să mai stea pe gânduri, au distrus uşile de la Casa Domnului. 

Cutia milei, ţinta hoţilor

Anca Pop, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: Persoane necunoscute ar fi pătruns într-o biserică, precum şi în anexele alăturate acesteia de unde au sustras sume de bani. De asemenea ar fi distrus mai multe uşi şi corpuri de mobilier. 

Bărbaţii au intrat în lăcaşul de cult cu un scop precis - cutia milei. Imediat ce au găsit-o şi au luat banii, s-au făcut nevăzuţi. Grozăvia a fost descoperită de preotul paroh.

Andrei Pop  părintele: Un grup de indivizi au intrat prin efracţie în Biserica Hramul Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena. Au distrus mai multe bunuri din incinta bisericii, în special cutia milei.

Dar şi mai multe icoane au fost distruse de indivizi. Poliţiştii au deschis un dosar pentru furt calificat şi îi caută pe autori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Biserică "spartă" cu toporul în Maramureş. Mai mulţi hoţi au dat atacul la cutia milei