Antena Meniu Search
x

Tâlhar din Gorj pus la pământ de un polițist în pijama îl amenință pe agent: "Sun la poliție!"

Un polițist de 32 de ani, din Târgu-Jiu, și-a început prima zi de concediu trezit din somn de strigătele de ajutor ale unei femei care era atacată pe stradă de un tâlhar.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.06.2020, 12:57

Bogdan Chirițoiu, din cadrul Inspectoratului de Poliție Gorj
Un polițist gorjean a salvat o femeie care era bătută și tâlhărită pe o stradă din Târgu Jiu
  • Bogdan Chirițoiu este ajutor de șef de post în cadrul Postului de Poliție Ciuperceni.
  • Tânărul polițist are 32 de ani.

Scena s-a întâmplat în această dimineață, chiar în fața casei polițistului.

Bogdan s-a uitat pe geam și a văzut cum un individ lovea și trăgea de geanta unei vecine. După ce i-a smuls poșeta, bărbatul a rupt-o la fugă.

Fără să ezite, desculț și îmbrăcat în pijama, omul legii a pornit în urmărirea agresorului, pe care l-a prins și imobilizat în scurt timp. 

Întâmplarea a fost povestită de tânărul agent pe pagina de Facebook a Poliției Române:

"Imediat am sărit din pat și m-am uitat pe geam, numai să văd cum un individ trăgea de geanta unei femei, pe care, în cele din urmă, a reușit să o smulgă. Am ieșit repede din casă…ce haine…ce încălțăminte, așa am fugit după el, în pijama. 😂

L-am prins destul de repede, iar replica lui când l-am ajuns din urmă a fost monumentală!

Tâlharul: Sun la poliție!

Bogdan: Pai….sunt polițist! 😎

Tâlharul: De ce?".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dosar penal pentru agresor

Din cercetări a reieșit faptul că "bărbatul de 47 de ani, din Târgu Jiu, ar fi exercitat acte de violență asupra victimei și i-ar fi smuls poșeta, în care femeia avea un portofel cu bani, documente și alte obiecte personale".

Din fericire, femeia de 40 de ani, care mergea spre serviciu când a fost atacată, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar geanta i-a fost restituită de către polițiști.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, în care polițiștii continuă cercetările, pentru luarea măsurilor legale față de persoana bănuită de săvârșirea faptei.

Cine este polițistul erou din Târgu Jiu

Polițistul Bogdan Chirițoiu are 32 de ani, este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr”, Câmpina, promoția 2012.

El a fost repartizat să-și desfășoare activitatea la IPJ Caraș Severin, până în anul 2016, când s-a transferat la IPJ Gorj, ca ajutor de șef de post în cadrul Postului de Poliție Ciuperceni.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de corespondentul Observator în Gorj, Diana Speretoiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Tâlhar din Gorj pus la pământ de un polițist în pijama îl amenință pe agent: "Sun la poliție!"