Antena Meniu Search
x

Un brad încărcat de zăpadă s-a prăbușit în fața unei mașini, în Maramureș (Video)

Este iarnă în toată regula în nordul ţării. A nins atât de mult în ultimele zile încât un brad a cedat sub greutatea zapezii şi s-a prabuşit pe drumul care leagă Baia Mare de staţiunea Izvoare.

Vezi și

Este iarnă în toată regula în nordul ţării. A nins atât de mult în ultimele zile încât un brad a cedat sub greutatea zapezii şi s-a prabuşit pe drumul care leagă Baia Mare de staţiunea Izvoare, la doar câţiva metri în faţa unei maşini. În aproape toată ţara a nins zilele astea. Iar gerul a pus stâpânire.

Până marţi, inclusiv vom simţi acest episod de iarnă. Va continua să fie frig, iar peste zi, vor predomina temperaturile negative.

Luni, spun meteorologii maximele vor fi între minus 6 grade şi cel mult plus 2 grade, iar marţi va fi mai rece. Între minus 9 şi plus un grad Celsius. De altfel, noaptea de luni spre marţi se anunţă una geroasă în mai toate zonele cu temperaturi care ar putea să coboare chiar şi sub minus 16 grade. Abia spre mijlocul săptămânii se mai încălzeşte, când ar putea fi 6 grade cu plus pe litoral.

Însă un nou val de ninsori va cuprinde întreaga ţară, de joi, începând din vest. Însă, în extremitatea sud-estică, lapoviţa şi ploile ar putea duce la apariţia poleiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Un brad încărcat de zăpadă s-a prăbușit în fața unei mașini, în Maramureș (Video)