Antena Meniu Search
x

Video Bradul din Târgu Jiu, împodobit de localnici cu propriile decoraţiuni: "Acest brad este al lor. Fiecare pune globuleţul unde doreşte"

Criza schimbă şi decorurile de Sărbători în acest an. La Târgu Jiu, de exemplu, ca să facă economie la curent autorităţile au înlocuit cel mai scump brad, format din zeci de mii de becuri, cu un pom de 20 de metri înălţime pe care locuitorii oraşului îl pot îmbodobi cu propriile decoraţiuni. Zeci de copii au pus deja în brad globurile şi steluţele preferate.

de Redactia Observator

la 02.12.2022, 08:05

Vezi și

Fericiţi şi emoţionaţi, copii de toate vârstele au venit să împodobească bradul oraşului. Au adus de acasă cele mai frumoase globuri şi decoraţiuni. ilustratie fetita cu tricolorul. Miruna a venit cu bunica să ajute la împodobirea bradului.

Bradul a costat 10 mii de lei

Cei mici au fost impresionaţi de bradul impozant, de 20 de metri înălţime.Mari, mici, roşii, verzi, în formă de steluţă sau om de zăpadă, globurile vor colora de Sărbători bradul din Piaţa Prefecturii. 

Mamă: Este ceva foarte drăguţ. De altfel, am fost printre primii aici, la brad. Am pus deja un globuleţ şi sperăm să-l vedem în fiecare seară aici.

Marcel Romanescu, primar Târgu Jiu​: Acest brad este al lor. Este un brad liber, în care fiecare îşi aranjează sau pune globuleţul acolo unde doreşte.

Bradul a costat 10 mii de lei. În acest an, Primăria a renunţat la extravagantul pom artificial, de 100 de mii de euro, format din mii de becuri, ca să facă economie la curent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bradul din Târgu Jiu, împodobit de localnici cu propriile decoraţiuni: "Acest brad este al lor. Fiecare pune globuleţul unde doreşte"