Antena Meniu Search
x

Doi polițiști au murit arși de vii după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un copac, în Brăila

Doi poliţişti, o tânără de 21 de ani şi un bărbat de 45 de ani, au murit într-un accident cumplit, în timp ce erau în misiune de patrulare. Autospeciala în care se aflau s-a izbit de un copac şi a luat foc.

de Redactia Observator

la 10.06.2020, 10:57

Vezi și
  • Cei doi poliţişti nu au mai apucat să iasă.
  • Pe scaunul din dreapta era Ana-Maria Manea.

Cei doi agenţi nu au putut ieşi la timp. Tânăra poliţistă se angajase de curand, avea cinci luni de când lucra la IPJ Brăila, iar colegul ei mai avea un an şi ieşea la pensie.

În imaginile surprinse de localnicii din Şuteşti după accident, se vede cum autospeciala arde ca o torţă. Cei doi poliţişti nu au mai apucat să iasă.

Stefan Stoian, ISU Brăila: Ajunşi la faţa locului, autoturismul ardea generalizat.

Pe scaunul din dreapta era Ana-Maria Manea, iar la volan. Mihai Bara, ambii agenți de poliție în oraşul Ianca din judeţul Brăila. Erau în misiune de patrulare când, maşina a scăpat de sub control şi s-a lovit de un copac.

A fost surprins momentul în care colegii lor recunosc maşina de poliţie. Ca o ironie a sorţii, chiar ei ar fi fost chemaţi prin 112 să intervină la accident.

Dar pentru că nu au răspuns la telefoane, a fost trimis alt echipaj. Printr-un comunicat, reprezentanţii Inspectatoratului de Poliţie Brăila au transmis condoleanţe famililor îndurerate.

"Din păcate, în această seară, doi polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca - IPJ Brăila , au decedat, în urma unui accident rutier. Transmitem sincere condoleante familiilor colegilor noștri si tuturor celor care i-au cunoscut.'' a transmis IPJ Brăila.

Accidentul s-ar fi produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Ana Maria Manea se angajase la IPJ Brăila acum 5 luni, iar Mihai Bara mai avea un an până la pensie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Doi polițiști au murit arși de vii după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un copac, în Brăila