Antena Meniu Search
x

Video Bucătării înecate în mizerie şi igrasie, la trei cămine de bătrâni din Cluj. Inspectorii ANPC au dat amenzi de 120.000 de lei

Mizerie, alimente păstrate în condiţii insalubre, frigidere ruginite, pline de praf, igrasie şi mucegai. Sunt doar câteva dintre neregulile descoperite de inspectorii de la Protecţia Consumatorului în mai multe cămine de bătrâni din judeţul Cluj. După controale, inspectorii au aplicat amenzi în valoare de 120.000 de lei. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 16.01.2023, 14:40

Vezi și

Au fost controlate 3 centre pentru îngrijirea persoanelor vârstnice din întreg judeţul, iar lista cu neregulile găsite este destul de lungă. Nu a fost bucătărie verificată în care agenţii să nu găsească igrasie, starea produselor din carne modificată, la unele preparate nu se ştia data expirării pentru că nu aveau niciun fel de etichetă, iar rafturile unde era ţinută mâncarea erau pline de mucegai şi rugină.

Au fost aplicate 4 amenzi în valoare totală de 120.000 de lei şi au fost aruncate produse cu nereguli în valoare de aproape 4.000 de lei. Bucătăriile au fost închise până la remedierea problemelor, iar până atunci bătrânii o să primească hrană de la firme de catering. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Bucătării înecate în mizerie şi igrasie, la trei cămine de bătrâni din Cluj. Inspectorii ANPC au dat amenzi de 120.000 de lei