Antena Meniu Search
x

A început Bucharest International Air Show 2019, cel mai aşteptat show aviatic din România

A început cel mai aşteptat show aviatic din România! Va fi spectacol la Aeroportul Băneasa. Peste 100 de aeronave vor brăzda cerul, iar 150 de piloţi se vor întrece în acrobaţii spectaculoase.

de Redactia Observator

la 24.08.2019, 11:26

Vezi și

A început cel mai aşteptat show aviatic din România! Va fi spectacol la Aeroportul Băneasa. Peste 100 de aeronave vor brăzda cerul, iar 150 de piloţi se vor întrece în acrobaţii spectaculoase. Aşa că aveţi toate motivele să mergeţi să vedeţi demonstraţiile, mai ales că intrarea este liberă.

De la ora 9 şi până seara târziu, 150 de piloţi şi peste 100 de aeronave de război şi de transport, dar şi paraşutişti vor face demonstraţii de măiestrie la înălţime.

Mitingul aviatic din acest an este diferit, organizatorii au anunţat că va dura 12 ore neîntrerupte. Cel mai aşteptat moment al zilei este show-ul inedit al lui Jurgis Kayris, un renumit pilot acrobat din Lituania.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deşi are, atenţie, 67 de ani, a pregătit pentru astăzi trei momente. În prima parte va face zboruri sportive cu manevre grele şi acrobaţii speciale. Iar pe seară - adevărat spectacol cu explozii şi materiale pirotehnice.

Tot azi va zbura, în premieră, o aeronavă Tarom din flota companiei, dar şi cinci avioane de la Aeroclubul României.

Intrarea este liberă, iar organizatorii vă recomandă să nu veniţi cu maşina, pentru că locurile de parcare sunt limitate.

Dacă la celelalte ediţii au fost, în medie, cam 150.000 de spectatori, de data aceasta cifra va fi depăşită, spun organizatorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » A început Bucharest International Air Show 2019, cel mai aşteptat show aviatic din România