Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bucureştean de 41 de ani, trimis în judecată, după ce a violat mai mulţi băieţi de 15 şi 16 ani. Bărbatul îi ademenea în locuinţa sa

Un bucureştean în vârstă de 41 de ani a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru viol şi agresiune sexuală. Anchetatorii au identificat trei victime, băieţi cu vârste de 15 şi 16 ani, care au fost abuzaţi în locuinţa agresorului din Sectorul 6 al Capitalei.

de Redactia Observator

la 30.05.2024 , 15:59

Bucureştean de 41 de ani, trimis în judecată, după ce a violat mai mulţi băieţi de 15 şi 16 ani. Bărbatul îi ademenea în locuinţa sa
Bucureştean de 41 de ani, trimis în judecată, după ce a violat mai mulţi băieţi de 15 şi 16 ani. Bărbatul îi ademenea în locuinţa sa - Shutterstock

Suspectul este, de asemenea, inculpat pentru ameninţare, după ce le-a spus unor persoane, altele decât victimele abuzurilor sexuale, că le va tăia şi le va da foc în stradă.

Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, sub acuzaţiile de viol în formă continuată (4 acte materiale), viol în formă continuată (2 acte materiale), agresiune sexuală în formă continuată (7 acte materiale) şi două infracţiuni de ameninţare, potrivit news.ro.

Investigaţia procurorilor bucureşteni a arătat că, în cursul anului trecut, suspectul a violat, în locuinţa sa din Sectorul 6 al Capitalei, în repetate rânduri, adolescenţi. 

Articolul continuă după reclamă

Anchetatorii au identificat trei victime ale abuzurilor. Este vorba despre un băiat de 15 ani, cu care suspectul a întreţinut, de patru ori, acte sexuale neconsimţite, un minor de 16 ani care a fost violat de două ori şi un minor de 16 ani care a fost abuzat sexual de şapte ori. Toate faptele s-au petrecut în cursul lunii decembrie a anului 2023.

”În cursul lunii decembrie a anului 2023, inculpatul I.T. a ameninţat alte două persoane vătămate cu acte de violenţă, spunându-le că le va tăia şi le va da foc în stradă”, mai notează procurorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Bucureştean de 41 de ani, trimis în judecată, după ce a violat mai mulţi băieţi de 15 şi 16 ani. Bărbatul îi ademenea în locuinţa sa