Antena Meniu Search
x

Câine aruncat de la etajul 5, în București. Nervos după o ceartă cu soția, un bărbat a azvârlit animalul pe geam

Gest inuman al unui bărbat, în București. Individul în vârstă de 62 de ani a fost reținut de polițiști, fiind acuzat că, noaptea de marți spre miercuri, și-a aruncat câinele de la etajul 5 al unui bloc din Sectorul 2. Din păcate, patrupedul nu a supraviețuit. 

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 21.09.2023, 13:06

Câine aruncat de la etajul 5, în București. Nervos după o ceartă cu soția, un bărbat a azvârlit animalul pe geam - Arhiva / imagine ilustrativă

Poliţistii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul pentru Protecția Animalelor au reținut, miercuri, un bărbat în vârstă de 62 de ani, cercetat într-un dosar penal privind uciderea animalelor cu intenție fără drept. 

Câine aruncat de la etajul 5, în București

La miezul nopții de marți spre miercuri, agenții au fost sesizați, prin apel la 112, că un bărbat și-ar fi aruncat câinele de la etajul cinci al unui bloc din Sectorul 2. Polițiștii, împreună cu un veterinar din cadrul Serviciului pentru Protecția Animalelor, au mers la fața locului pentru efectuarea cercetărilor.

"S-a stabilit faptul că, în timp ce se aflau în locuința situată la etajul 5 al unui bloc din Sectorul 2, în urma unui conflict între doi soți, bărbatul ar fi luat câinele aflat în imobil și l-ar fi aruncat de la fereastra balconului", transmite, joi, Poliția Capitalei.

Din cauza leziunilor suferite, câinele a decedat, animalul fiind trasportat la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală. Bărbatul a fost audiat, apoi reținut pentru 24 de ore, față de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Permisul auto, valabil 15 ani în loc de 10. Sunteţi de acord cu proiectul?

Observator » Evenimente » Câine aruncat de la etajul 5, în București. Nervos după o ceartă cu soția, un bărbat a azvârlit animalul pe geam