Antena Meniu Search
x

Câine ucis cu cruzime şi legat de căruţă cu un lanţ. Un băcăuan i-a târât trupul prin tot satul

Un bărbat în vârstă de 59 ani, din comuna Secuieni, a fost reţinut de poliţişti după ce ar fi omorât un câine pe care apoi l-a legat de o căruţă şi a plecat prin sat, informează, joi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

de Redactia Observator

la 23.02.2023, 17:31

căruţă
Câinele, legat de căruţă, a fost târât prin tot satul - Shutterstock (scop ilustrativ)

Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor Bacău s-au autosesizat din oficiu după ce pe o reţea de socializare a fost postat un video în care se observa un bărbat care trăgea după un atelaj hipo un câine legat cu un lanţ.

Moartea câinelui a fost violentă

"În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit identitatea persoanei care conducea atelajul hipo, respectiv un bărbat în vârstă de 59 ani, din comuna Secuieni. Din buletinul de analiză anatomo-patologică a rezultat că moartea câinelui a fost violentă. Astfel, la data de 23 februarie, poliţiştii au dispus reţinerea bănuitului, pentru săvârşirea infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru, conform Agerpres.

Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor atrag atenţia că uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Câine ucis cu cruzime şi legat de căruţă cu un lanţ. Un băcăuan i-a târât trupul prin tot satul