Antena Meniu Search
x

Video "Câinele s-a oprit, a înţepenit. În faţa lui era o vietate care umbla în patru labe". O femeie care se crede pisică, apariţie şocantă într-un parc din Arad

Apariţie şocantă într-un parc din Arad. Printe zeci de copii, o femeie care se crede pisică obişnuieşte să se plimbe în patru labe şi să provoace câinii care ies cu stăpânii.

de Redactia Observator

la 04.03.2024, 18:17

Cu mască, coadă şi lăbuţe, tânăra se comportă fix ca o felină. Se mişcă tacticos precum o pisică, se linge pe lăbuţe şi se freacă de copaci şi stâlpi.

Apariţie şocantă într-un parc din Arad

Femeia a fost filmată de mai multe ori şi postată pe reţelele de socializare. „Plimbam câinele, la un moment dat câinele s-a oprit. A înţepenit. Când ne-am uitat, în faţă era o vietate, un fel de pisică, cu mască de pisică, coadă şi lăbuţe. Umbla în patru labe, a venit către câine, câinele a început să latre şi ea a început săa dea cu laba să-l zgârie. Erau mulţi copii în jur, nu ştii cum să le explici asta copiilor. Se purta ca o pisică, se lingea pe lăbuţe, se freca de stâlp. Căţelul a fost speriat şi agitat ore bune”, a povestit un tânăr.

Specialiştii spun că în străinătate este o modă, care începe să prindă şi în România. Therienii sunt tineri care se cred animale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "Câinele s-a oprit, a înţepenit. În faţa lui era o vietate care umbla în patru labe". O femeie care se crede pisică, apariţie şocantă într-un parc din Arad