Antena Meniu Search
x

Câinii unui cioban au intrat în curtea unei familii din Argeş şi au ucis patrupedul oamenilor (Video)

Imagini extrem de violente au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui locuinţe din Argeș. Câinii unui cioban au intrat în curtea casei și au ucis unul dintre animalele proprietarilor. Oamenii

de Redactia Observator

la 15.11.2019, 11:37

Vezi și

Imagini extrem de violente au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui locuinţe din Argeș. Câinii unui cioban au intrat în curtea casei și au ucis unul dintre animalele proprietarilor. Oamenii au văzut cum este măcelărit de la 50 de kilometri distanţă, pe telefonul mobil. Au mers într-un suflet să-l salveze, dar nu au mai putut face nimic. Acum vor să ceară, prin instanţă, eutanasierea câinilor violenți.

Femeia şi soţul ei erau acasă, la Pitești. Au văzut cum câinele lor este ucis pe telefonul mobil la care sunt conectate camerele de supraveghere de la casa de vacanţă din localitatea Beleţi Negrești.

Ciobanul spune însă că animalele lui au fost provocate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum câinele ar fi însă al cincilea ucis anul acesta de cei ai ciobanului, oamenii au sunat la 112. După ce au văzut imaginile, poliţiştii l-au amendat pe cioban cu 500 de lei, pentru că şi-a lăsat animalele nesupravegheate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Câinii unui cioban au intrat în curtea unei familii din Argeş şi au ucis patrupedul oamenilor (Video)