Antena Meniu Search
x

Calvarul unei fete de 13 ani din Lipova, violată în repetate rânduri de un arădean. Bărbatul, arestat preventiv

Un bărbat din Lipova, judeţul Arad, a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a violat o fată de 13 ani, în repetate rânduri, chiar în locuinţa sa.

de Redactia Observator

la 27.06.2024 , 18:24

Bărbatul, arestat preventiv - Shutterstock

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova au propus arestarea bărbatului pentru 30 de zile, relatează Agerpres.

”La data de 27.06.2024 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova a formulat o propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile faţă de inculpatul major H.C.E.A. cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de viol săvârşit asupra unui minor (cinci acte materiale), fapta constând în aceea că, în perioada mai-iunie 2024, pe raza localităţii Lipova, inculpatul a întreţinut patru raporturi sexuale normale cu persoana vătămată minoră, în vârstă de 13 ani, iar în dimineaţa zilei de 26.06.2024 a mai întreţinut un alt raport sexual normal cu persoana vătămată minoră, la locuinţa inculpatului”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Lipova, într-un comunicat de presă, de joi. 

Propunerea de arestare preventivă a fost admisă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Lipova, dispunându-se arestarea inculpatului.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » Calvarul unei fete de 13 ani din Lipova, violată în repetate rânduri de un arădean. Bărbatul, arestat preventiv