Antena Meniu Search
x

Video Carambol cu 17 maşini pe DN 1, între Brașov și Predeal: O ambulanţă care se deplasa spre un pacient prinsă la mijloc

17 mașini au fost implicate într-un carambol, duminică dimineața, pe DN 1, între Brașov și Predeal, din cauza poleiului. Circulația rutieră se desfășoară cu dificultate în zonă.

de Monica Palade

la 04.12.2022, 11:40

Vezi și

Două dintre vehiculele implicate au plecat de la locul accidentului, cel mai probabil s-au dus la Serviciul Tamponări Braşov. Coliziunea a avut loc pe sensul de mers către Bucureşti. Trei persoane au fost rănite uşor, dar au refuzat să meargă la spital, informează reporterul Observator Claudiu Loghin. 

Potrivit ISU, 2 persoane au rămas blocate într-unul din autoturismele implicate, fiind nevoie să fie descarcerate. Alte 2 persoane au fost evaluate medical la faţa locului. Din fericire nu s-au înregistrat victime. La faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj cu apă şi spumă şi 2 echipaje SMURD.

Ce spun poliţiştii 

DN1, Brașov- zona Dârste. În această dimineața, pe sensul de mers către București a avut loc o coliziune în lanț (carambol) în care au fost implicate 17 autovehicule. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipane de poliție, care gestionează situația creată. În urma impactului intre vehiculele implicate au rezutat doar avarii (tamponări) nefiind vătămată corporal vreo persoană. 

Traficul este blocat la acest moment pe sensul de mers către București.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Carambol cu 17 maşini pe DN 1, între Brașov și Predeal: O ambulanţă care se deplasa spre un pacient prinsă la mijloc