Antena Meniu Search
x

Carambol și tamponări pe centura ocolitoare a Brașovului în care au fost implicate, în total, 23 de mașini

Un accident în care au fost implicate mai multe autoturisme a avut loc miercuri dimineaţă pe varianta ocolitoare a Braşovului, trei persoane fiind rănite, potrivit primelor informaţii.

de Redactia Observator

la 06.01.2021, 16:45

Vezi și
  • Accidentul a avut loc pe centura municipiului Braşov, la ieşirea spre Sânpetru.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Din primele informații, pe varianta ocolitoare (VO1K), la km 12 (apropiere intersecție Sânpetru) s-a produs un accident rutier cu mai multe mașini implicate, potrivit Centrului Infotrafic. De asemenea, pe același sector de drum, în proximitatea accidentului, s-au înregistrat și câteva tamponări, fără victime. Direcția de deplasare spre DN 13 e blocată. 

"Precizăm că pe anumite porţiuni s-a format polei”, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, care recomandă şoferilor să reducă viteza şi să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din faţă.

Accidentul a avut loc pe centura municipiului Braşov, la ieşirea spre Sânpetru.

În urma incidentului, au fost rănite trei persoane, care sunt conştiente, neîncarcerate, conform  ISU Braşov

La intervenţie au fost prezente o autospecială de descarcerare, o autospecială de stins incendii cu apă şi spumă şi 3 echipaje SMURD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Carambol și tamponări pe centura ocolitoare a Brașovului în care au fost implicate, în total, 23 de mașini