Antena Meniu Search
x

Video Care este starea băieţelului de 3 ani, muşcat de câine chiar în braţele mamei, în Lupeni. Animalul ar fi vrut să se joace şi a sărit către copil

Un copil de trei ani din judeţul Hunedoara a ajuns la spital după ce a fost muşcat de picior de un câine, chiar în braţele mamei. Se pare că animalul, care aparţine unei rase periculoase, fusese scăpat din casă de proprietarii lui. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 08.06.2023, 13:58

Vezi și

Totul s-a întâmplat lângă blocul din Lupeni, în care minorul locuieşte împreună cu familia. Băiatul de 3 ani se afla în braţele mamei sale, atunci când câinele dintr-o rasă periculoasă a scăpat din apartamentul în care era ţinut de tatăl proprietarei.

Animalul ar fi vrut să se joace şi a sărit către copil

Animalul ar fi vrut să se joace şi a sărit către copil, dar mama acestuia s-a speriat şi l-a tras. Acela a fost momentul în care câinele l-a prins de picior cu colţii, provocându-i câteva răni. Părinţii au sunat la 112, iar băiatul a fost dus la spital. Medicii au constatat că rănile suferite sunt superficiale, practic nişte zgârieturi, iar după ce i-au acordat îngrijiri l-au lăsat să plece acasă.

Părinţii băiatului nu au depus încă plângere la poliţie, dar oamenii legii s-au autosesizat în urma apelului la 112. Deşi animalul face parte dintr-o rasă periculoasă, nu este unul agresiv, motiv pentru care nu s-a stabilit încă ce se va întâmpla cu el în continuare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Care este starea băieţelului de 3 ani, muşcat de câine chiar în braţele mamei, în Lupeni. Animalul ar fi vrut să se joace şi a sărit către copil