Antena Meniu Search
x

CARNAGIU PE CALEA FERATĂ! Cel puţin 17 oameni au murit după ce un autocar a fost SPULBERAT de un TREN

Cel puţin 17 oameni şi-au pierdut viaţa într-un groaznic accident! Un autocar a fost spulberat de un tren, iar în urma impactului autocarul a fost distrus.

Cel puţin 17 oameni au murit după ce autocarul a fost spulberat de tren

Cel puţin 17 oameni şi-au pierdut viaţa într-un groaznic accident! Un autocar a fost spulberat de un tren, iar în urma impactului autocarul a fost distrus.

Carnagiul s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferată din regiunea Vladimir, la est de Moscova, iar 17 oameni au murit, potrivit unui anunţ al Comitetului Rus de Investigaţii.

Potrivit primelor informaţii, autocarul s-a defectat şi a rămas pe calea ferată. Şoferul a strigat la oamenii care dormeau, iar 34 dintre cei 50 aflaţi la bord au coborât şi au încercat să împingă autocarul de pe calea ferată.

Conform autoriţilor locale, citate de TASS, 19 oameni şi-au pierdut viaţa în urma impactului devastator de pe calea ferată. Mai mult, medicii care au intervenit la accident au anunţat că printre supravieţuitori se numără şi doi copii care sunt în stare critică.

Pe acelaşi subiect
Potrivit autorităţilor locale, 19 oameni au murit după ce autocarul a fost spulberat de tren

Accidentul s-a petrecut în această dimineaţă, la ora locală 03.39, în apropierea staţiei Pokrov.

"Oamenii din autocar dormeau la acea oră. În autocar se aflau 50 de oameni. Şoferul a ţipat, iar 34 de oameni au coborât din autocar pentru a-l împinge de pe calea fereată. Cei care au rămas în interior au murit pe loc", a declarat Rita Shlyakhtina, purtătorul de cuvânt al Guvernatorului Regiunii Vladimir.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » CARNAGIU PE CALEA FERATĂ! Cel puţin 17 oameni au murit după ce un autocar a fost SPULBERAT de un TREN