Antena Meniu Search
x

Carnagiu pe șoselele din Suceava. Cinci morți din cauza vitezei și a teribilismului (Video)

Carnagiu pe șoselele din Suceava, noaptea trecută. Cinci oameni și-au pierdut viața în două accidente înfiorătoare produse într-un interval de numai câteva ore.

Carnagiu pe șoselele din Suceava, noaptea trecută. Cinci oameni și-au pierdut viața în două accidente înfiorătoare produse într-un interval de numai câteva ore.

Inițial, în jurul orei 22.30, echipele de salvare din Suceava au fost solicitate să intervină la ieșirea din oraș spre Salcea, acolo unde o căruță în care se aflau patru oameni a fost spulberată de un autobuz.

În urma impactului violent, oamenii din căruță au fost aruncați pe șosea și au fost grav răniți.

Pe acelaşi subiect

Salvatorii au avut parte de imagini de coșmar atunci când au ajuns la locul accidentului. Victimele erau întinse pe șosea, într-o baltă de sânge și nu mai mișcau.

Pentru doi soți în vârstă de 41 și 47 de ani, medicii SMURD nu au mai putut face nimic. Alte două persoane au ajuns în stare gravă la spital.

Ziua în care o să ieşi pe uşă şi n-o să te mai întorci

Accident in zona Bradet din Suceava. Trei tineri au murit pe loc

Cu toată viteza spre moarte

În jurul orei 01.00, un apel la numărul de urgență 112 anunța că mai mulți tineri au murit după ce au intrat cu mașina într-un stâlp.

Accidentul s-a produs în zona restaurantului Brădet din Suceava, pe o porțiune de drum dreaptă, acolo unde astfel de accidente nu au avut loc până acum.

Trei tineri aflați într-un autoturism BMW au fost văzuți înainte de accident la o terasă din cartier, acolo unde ar fi consumat băuturi alcoolice.

După ce s-au amețit, cei trei au plecat într-o cursă către... moarte. Martorii spun că șoferul BMW-ului circula cu o viteză foarte mare.

La un moment dat, șoferul a pierdut controlul direcției, iar BMW-ul s-a înfipt într-un stâlp de pe marginea drumului și apoi s-a răsturnat.

Impactul a fost atât de violent încât niciunul dintre cei trei tineri nu a supraviețuit.

Doi dintre ei au fost descarcerați de pompieri după ce au rămas prinși între fiarele contorsionate ale sicriului pe patru roți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Carnagiu pe șoselele din Suceava. Cinci morți din cauza vitezei și a teribilismului (Video)