Antena Meniu Search
x

Casa lui Cristian Ţânţăreanu a fost spartă de hoți. Cu ce au plecat din vila milionarului din Corbeanca

Casa din Corbeanca a omului de afaceri Cristian Țânțăreanu a fost prădată de hoți, la începutul lunii martie. Hoții au pătruns în casa milionarului la lăsarea serii, pe 2 martie, de unde au sustrat bani și bijuterii. Potrivit poliției, autorii furtului nu au fost identificați până acum, după două săptămâni.

de Redactia Observator

la 16.03.2022, 15:19

Casa lui Cristian Ţânţăreanu a fost spartă de hoți. Cu ce au plecat din vila milionarului din Corbeanca - exquis.ro

Potrivit IPJ Ilfov, la data de 2 martie a.c., în jurul orelor 21:45, polițiștii din Buftea au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în intervalul orar 18:00-21:00, persoane necunoscute au pătruns în imobilul său din satul Ostratu, comuna Corbeanca, de unde au sustras mai multe bunuri, respectiv 4 ceasuri de damă, mai multe brățări, 500 dolari și 1500 lei.

Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiști din Buftea, criminaliști și polițiști din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, pentru efectuarea cercetării locului faptei.

În prezent, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov efectuează cercetări în vederea identificării autorilor, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Urmărirea penală este efectuată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Casa lui Cristian Ţânţăreanu a fost spartă de hoți. Cu ce au plecat din vila milionarului din Corbeanca