Antena Meniu Search
x

Video Casa stupefiantelor din centrul Capitalei. 12 tineri bănuiţi de consum şi trafic de droguri au fost depistaţi de poliţişti: ce adăpostiseră în locuinţă

Aseară, pe străzile Bucureştiului, au fost surprinse imagini ca desprinse din filmele cu carteluri periculoase de droguri. 12 tineri bănuiţi de consum şi trafic de substanţe stupefiante puseseră stăpânire pe o casă veche din centrul oraşului. Asupra lor poliţiştii au găsit peste 200 de plicuri care par să conţină substanţe interzise. Zecile de agenţi prezenţi acolo i-au scos pe suspecţi în stradă, i-au pus la zid , i-au percheziţionat, apoi i-au dus la secţia de Poliţie. Agravant: în presupusa reţea de droguri se aflau şi minori. Din informaţiile poliţiei, suspecţii au vârste cuprinse între 15 şi 45 de ani. 

de Redactia Observator

la 02.07.2023, 13:35

Vezi și

Polițisti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 8 Poliție, cu sprijinul Direcției Generale a Jandarmeriei Municipiului București, au acționat pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

În urma activităților specifice s-a stabilit că, la o adresă din Sectorul 2, în interiorul unui imobil dezafectat, mai multe persoane ar consuma substanțe interzise de lege și ar deține cantități însemnate de stupefiante.

12 tineri bănuiţi de consum şi trafic de substanţe stupefiante au fost depistaţi

Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 21.30, au fost depistate 12 persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 45 de ani, care aveau un comportament asemănător persoanelor care consumă substanțe interzise.

De asemenea, în interiorul locației, au fost găsite și ridicate 241 de pliculețe de tip zip, în interiorul cărora exista un praf alb pulverulent, despre care există suspiciunea că ar fi substanțe stupefiante. Cazul a fost preluat de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, care urmează a sesiza DIICOT.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Casa stupefiantelor din centrul Capitalei. 12 tineri bănuiţi de consum şi trafic de droguri au fost depistaţi de poliţişti: ce adăpostiseră în locuinţă