Antena Meniu Search
x

Tărâmul magic al Castelului Banffy şi-a deschis porţile mii de tineri veniţi festivalul Electric Castle

Tărâmul magic al Castelului Banffy fierbe. Mii de tineri au venit special pentru cel mai aşteptat festival de muzică electronică din judeţul Cluj. În prima noapte de petrecere de la Bonţida s-a dansat până s-a crăpat de ziua.

de Redactia Observator

la 18.07.2019, 10:57

Vezi și

Tărâmul magic al Castelului Banffy fierbe. Mii de tineri au venit special pentru cel mai aşteptat festival de muzică electronică din judeţul Cluj. În prima noapte de petrecere de la Bonţida s-a dansat până s-a crăpat de ziua. Iar ploaia, care deja a devenit o etichetă pentru Electric Castle, nu a lipsit nici de data asta.

Domeniul de 30 de hectare din judeţul Cluj şi-a deschis porţile timp de cinci zile pentru amatorii de distracţie din toată ţara.

Zece scene au fost amplasate pentru cele cinci zile de spectacol. Şi chiar dacă a plouat la Bonţida, ca în fiecare an, tinerii nu s-au lăsat duşi spre locurile de cazare.

Amatorii de distracţii pot dormi în campingul pregătit de organizatori, sau, la preţuri mai mici, chiar în curţile localnicilor. Somnul însă nu e o prioritate pentru nimeni.

Astăzi, joi, sunt aşteptaţi să sosească cei mai mulţi vizitatori. Pe scena principală vor urca cei de la Limp Bizkit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Tărâmul magic al Castelului Banffy şi-a deschis porţile mii de tineri veniţi festivalul Electric Castle