Antena Meniu Search
x

Video Cât costă un mic la o autoservire din Eforie Nord

E cel mai aglomerat weekend din această vară, pe litoral. Iar asta se vede şi la orele prânzului, la terase şi în restaurantele cu autoservire. În multe localuri, pentru două feluri de mâncare şi un desert laşi o sumă frumuşică. Însă, există şi locuri în care poţi mânca bine şi ieftin. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 30.06.2024 , 16:18

Autoservirile din Eforie Nord sunt pline de clienți. Aici, meniul zilei cu ciorbă și felul doi costă 25 de lei. Turiștii au posibilitatea de a savura mâncăruri delicioase la prețuri accesibile. Un mic costă 8 lei, porția de 100 de grame de cârnați este 18 lei, iar o ceafă la grătar este 19 lei. Ciorba este poate cel mai comandat preparat. Cea de burtă costă 26 de lei, ciorba de văcuță costă 25 de lei, ciorba de pui a la grec 23 de lei.

Preţul unui şezlong pe o plajă din Eforie Nord

De luni vine primul val al scumpirilor, pe litoral. De la cazare, la băutură şi mâncare, toate preţurile cresc. Totuşi mai avem la dispoziţie acest weekend, când putem să profităm de temperaturile ridicate şi de costurile mici. 

Articolul continuă după reclamă

Eforie Nord e cea mai aglomerată stațiune în această perioada. Turiștii profită de ultimul weekend cu prețuri mici. Un șezlong costă în weekend 40 de lei, iar în timpul săptămânii 30 de lei. De la 1 iulie, prețul va crește cu 10 lei. O bere la pahar costă 6 lei, la doză 7 lei, o apă plata 6 lei și un cocktail de la 17 lei în sus. Un meniu la autoservire pornește de la 27 de lei și depinde de mâncarea aleasă. Cu 15% tarifele se vor mari și la cazare, astfel prețurile vor porni de la 159 de lei pe noapte în Eforie Nord, la un hotel de două stele și cresc în funcție de stelele hotelului. La trei stele, 169 de lei/noapte, iar la 4 stele 671 de lei/noapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Evenimente » Cât costă un mic la o autoservire din Eforie Nord