Antena Meniu Search
x

Cătălin Drulă, în apărarea primarului Clotilde Armand: "Când ajungi la momentul în care mafioţi te atacă în stradă, ştii că ai procedat corect în interesul public"

Ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a afirmat referitor la agresiunea împotriva primarului Sectorului 1 Clotilde Armand că atunci „când ajungi la momentul în care mafioţi te atacă în stradă, ştii că ai procedat corect în interesul public”.

de Redactia Observator

la 09.06.2021, 13:32

Cătălin Drulă
Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor - Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta (arhivă)

„Când ajungi la momentul în care mafioţi te atacă în stradă, ştii că ai procedat corect în interesul public. Acesta e un fapt. Însă modernizarea administraţiei româneşti înseamnă că aşa ceva nu are voie să se întâmple. Clotilde Armand are toată susţinerea noastră pentru a face ordine. Iar USRPLUS nu va da înapoi de la reformele atât de necesare pentru România”, a scris Cătălin Drulă miercuri pe pagina sa de Facebook.

Clotilde Armand susţine că a fost agresată în trafic miercuri dimineaţă, când la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre maşina sa, a început să lovească cu pumnii în geam şi a încercat să-i deschidă uşa de mai multe ori. „Guys, sunteţi tot mai penibili. Nu mă intimidaţi”, este mesajul ei către cei pe care îi supectează că s-ar afla la originea incidentului.

Clotilde Armand este în centrul unui scandal legat de colectarea gunoiului din sector, situația generând o sumă de luări de poziție din partea cetățenilor, partidelor politice și autorităților locale sau cu atibuții în domeniu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Cătălin Drulă, în apărarea primarului Clotilde Armand: "Când ajungi la momentul în care mafioţi te atacă în stradă, ştii că ai procedat corect în interesul public"