Meniu
Search
x

Cătălin Drulă, în apărarea primarului Clotilde Armand: "Când ajungi la momentul în care mafioţi te atacă în stradă, ştii că ai procedat corect în interesul public"

Ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a afirmat referitor la agresiunea împotriva primarului Sectorului 1 Clotilde Armand că atunci „când ajungi la momentul în care mafioţi te atacă în stradă, ştii că ai procedat corect în interesul public”.

De Redactia Observator la 09.06.2021, 13:32

„Când ajungi la momentul în care mafioţi te atacă în stradă, ştii că ai procedat corect în interesul public. Acesta e un fapt. Însă modernizarea administraţiei româneşti înseamnă că aşa ceva nu are voie să se întâmple. Clotilde Armand are toată susţinerea noastră pentru a face ordine. Iar USRPLUS nu va da înapoi de la reformele atât de necesare pentru România”, a scris Cătălin Drulă miercuri pe pagina sa de Facebook.

Clotilde Armand susţine că a fost agresată în trafic miercuri dimineaţă, când la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre maşina sa, a început să lovească cu pumnii în geam şi a încercat să-i deschidă uşa de mai multe ori. „Guys, sunteţi tot mai penibili. Nu mă intimidaţi”, este mesajul ei către cei pe care îi supectează că s-ar afla la originea incidentului.

Clotilde Armand este în centrul unui scandal legat de colectarea gunoiului din sector, situația generând o sumă de luări de poziție din partea cetățenilor, partidelor politice și autorităților locale sau cu atibuții în domeniu.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Cătălin Drulă, în apărarea primarului Clotilde Armand: "Când ajungi la momentul în care mafioţi te atacă în stradă, ştii că ai procedat corect în interesul public"

Breaking News

Un cunoscut medic din Timişoara ar fi fost prins în flagrant când primea mită 1.000 de euro de la un...

Un cunoscut medic din Timişoara ar fi fost prins în flagrant când primea mită 1.000 de euro de la un pacient