Antena Meniu Search
x

Video Cățel salvat de la moarte sigură de pompierii ISU, după ce a căzut într-o fântână adâncă de 15 metri

Un cățel a fost salvat de la moarte sigură după ce a căzut într-o fântână adâncă de 15 metri, în curtea unei gospodării din Cerneți, județul Mehedinți. Un pompier a coborât în fântâna cu diametrul de un metru și a reușit să-l aducă înapoi în siguranță.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 03.07.2021, 18:41

Vezi și

"În cursul după-amiezii, printr-un apel la 112, stăpânul unui câine semnala faptul că patrupedul este în pericol, iar el nu îl poate salva. La locul solicitării, a fost mobilizat de urgență un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin. Pompierii au constatat că animalul căzuse într-o fântână, cu o adâncime de circa 15 metri, aflată în curtea unei gospodării din localitatea Cerneți", au transmis reprezentanții ISU Mehedinți.

"Viața trebuie protejată indiferent de formă"

"Cu accesoriile din dotare, pompierii militari au realizat dispozitivul de intervenție și au coborât în fântâna al cărei diametru era de circa un metru. Aceștia au reușit să salveze patrupedul, care a depus tot efortul pentru a se menține la suprafața apei, al cărei nivel atingea circa un metru. Cu ajutorul pompierilor, câinele a câștigat această luptă pentru supraviețuire, iar salvatorii au demonstrat, încă o dată, că viața trebuie protejată indiferent de formă", au precizat pompierii.

* Articol realizat cu ajutorul informațiilor transmise de corespondentul Observator Cristina Oprea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Cățel salvat de la moarte sigură de pompierii ISU, după ce a căzut într-o fântână adâncă de 15 metri