Antena Meniu Search
x

Video Cățeluș salvat de la moarte sigură, după ce a căzut 6 metri în fundaţia inundată a unui bloc în construcţie. A urlat cu disperare până a fost auzit

Misiune neobişnuită de salvare a pompierilor suceveni, după zile întregi în care au intervenit în urma ploilor abundente. 

de Redactia Observator

la 04.07.2024 , 08:36

Un căţel a fost salvat de un echipaj, după ce acesta a alunecat din greşeală în fundaţia inundată a unui bloc aflat în construcţie.

Animalul a căzut de la mai bine de 6 metri şi a rămas blocat

Animalul a căzut de la mai bine de 6 metri şi a rămas blocat pe un petec de vegetaţie, speriat şi înconjurat de apă, nemaiavând cale de întoarcere. Trecătorii, auzind strigătele căţelului, au sunat imediat la 112.

Vezi și

Salvatorii au ajuns la faţa locului, iar unul dintre ei a coborât la baza fundaţiei, l-a luat pe micuţ în braţe şi l-a adus în siguranţă la suprafaţă. Mai mult, câinele buclucaş şi-a găsit şi un culcuş comod în casca pompierului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Credeţi că vor scădea cu mult ratele, după micşorarea dobânzii-cheie?
Observator » Evenimente » Cățeluș salvat de la moarte sigură, după ce a căzut 6 metri în fundaţia inundată a unui bloc în construcţie. A urlat cu disperare până a fost auzit