Antena Meniu Search
x

Video Căţeluş salvat de pompieri, în Hunedoara, după ce a scăpat în gura de vizitare de sub o chiuvetă şi a căzut printre ţevi 2 etaje

Intervenţie a pompierilor din Hunedoara pentru salvarea unui căţel ascuns în gura de vizitare de sub chiuveta din baia familiei. Au fost nevoiţi să spargă zidul pentru a scoate animalul. Stăpânul patrupedului sunase la 112 anunţând că i-a dispărut căţelul. 

de Redactia Observator

la 10.06.2024 , 14:38

Pompierii din judeţul Hunedoara au intervenit, la Vulcan, după ce un bărbat a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa că i-a dispărut căţelul. Salvatorii l-au găsit în gura de vizitare de sub chiuveta din baia familiei, însă au fost nevoiţi să spargă zidul pentru a-l salva.

ISU Hunedoara a anunţat, luni, că misiunea de salvare a câinelui s-a desfăşurat duminică, după ce un bărbat a sunat la 112 şi i-a anunţat dispariţia.

”Colegii noştri din cadrul Detaşamentului Petroşani s-au deplasat de urgenţă către apartamentul situat la etajul 4, într-un bloc din Vulcan, de unde patrupedul se făcuse nevăzut. L-au căutat pe Johnny peste tot, până au observat gura de vizitare de sub chiuveta din baie deschisă şi imediat au realizat că aceea trebuie să fi fost capcana în care căzuse căţelul”, a transmis ISU Hunedoara.

Vezi și

Câinele căzuse printre ţevi, până la etajul al doilea al blocului

”Preț de câteva minute, cu toții au făcut liniște și au așteptat să audă un semn. Și bineînțeles, scenariul s-a adeverit. Un scheunat stins se auzea de la etajele inferioare. Cățelul căzuse printre țevi până la etajul 2. Aşa că, prin bunăvoinţa vecinului, care le-a permis accesul în locuinţa sa, pompierii au reuşit să identifice locul în care Johnny se blocase şi să înceapă operaţiunea de salvare, care a durat aproape două ore şi s-a încheiat cu succes. Johnny a ajuns în braţele stăpânului, teafăr, bucuros şi sperăm noi, mai puţin curios de acum înainte”, a menţionat ISU Hunedoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Evenimente » Căţeluş salvat de pompieri, în Hunedoara, după ce a scăpat în gura de vizitare de sub o chiuvetă şi a căzut printre ţevi 2 etaje