Antena Meniu Search
x

Video Caz de noaptea minţii în Timiş: după ce s-a izbit cu maşina de o poartă, un bărbat a recunoscut că este drogat deşi drugtestul ieşise negativ

Caz incredibil în Timişoara! Un şofer a fost prins de poliţişti sub influenţa substanţelor interzise, după ce a intrat cu maşina pe care o conducea într-o poarta. 

de Redactia Observator

la 27.09.2023, 08:42

Vezi și

Culmea este că bărbatul a fost cel care a recunoscut că s-a drogat după ce aparatul drugtest a ieşit negativ. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din cartierul Ronaţ, din Timişoara. Bărbatul de 40 de ani pierde controlul volanului şi se izbeşte de o poartă.

Martorii au fost cei care au sunat la 112 după ce l-au văzut pe bărbat că abia se mai ţinea pe picioare, aceştia crezând că este rănit. Poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au testat cu aparatul etilotest şi drugtest, iar rezultatele au ieşit negative.

Bărbatul recunoaşte, însă, poliţiştilor că a consumat droguri legale. Bărbatul a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Caz de noaptea minţii în Timiş: după ce s-a izbit cu maşina de o poartă, un bărbat a recunoscut că este drogat deşi drugtestul ieşise negativ