Antena Meniu Search
x

Video Caz halucinant în Mehedinţi: Fiica unei paciente s-a trezit că mama i-a fost externată cu actele şi medicamentele altcuiva, fără să ştie dacă aceasta are sau nu Covid

Caz şocant în judeţul Mehedinţi! O femeie care a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin a fost externată cu actele şi medicamentele altui pacient. În plus, nimeni nu ştie dacă aceasta este sau nu infectată cu virusul SARS-CoV-2, pentru că din trei teste făcute două au ieşit negative şi unul pozitiv. Acum femeia stă în izolare la domiciliu, iar familia încearcă să afle ce s-a întâmplat.

de Redactia Observator

la 02.10.2021, 22:36

Vezi și

Totul circul a început joi dimineaţă, când femeia, care era anemică şi avea nevoie de o transfuzie de sânge, a sunat la ambulanţă. Înainte de a fi luată şi dusă la spital însă, ea a fost testată pentru COVID.

Fata pacientei: La poarta i-a facut testul ambulanta negativ, a luat-o la spital. După 2-3 ore am fost anunţată că e pozitivă.

Pacienta a fost mutată apoi la secţia de infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, unde a fost testată din nou pentru COVID. 

​Fata pacientei: La infecțioase i-au făcut încă 2 teste și au ieșit negativ, a pus-o în ambulanță noaptea la ora 12, nimeni nu m-a sunat și mi-au lăsat-o aici în stradă. A lăsat-o cu 2 bagaje lângă ea. 

Pe acelaşi subiect

În bagaje însă nu erau doar lucrurile femeii, ci şi ale unui alt pacient, dintr-un alt oraş.

Fata pacientei: Se afla cardul de sănătate al omului de la Orşova, buletinul mamei, tratamentul nu ştiu al cui este.

Fiica nu ştie dacă mama are sau nu Covid

Acum femeia se află în izolare la domiciliu, deşi nimeni nu ştie dacă este sau nu infectată cu COVID.

''Mi-au făcut trei teste: unul negativ, iar mi-au luat unul şi a zis că e pozitiv, pe urmă altul negativ.''

Fata pacientei: Mama e pozitivă sau negativă?

Familia femeii încearcă acum să afle ce s-a întâmplat şi vrea să înapoieze pacientului din Orşova actele şi obiectele personale. Spitalul nu a putut fi contactat până la această oră pentru a lămuri acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Caz halucinant în Mehedinţi: Fiica unei paciente s-a trezit că mama i-a fost externată cu actele şi medicamentele altcuiva, fără să ştie dacă aceasta are sau nu Covid