Antena Meniu Search
x

Video Caz şocant într-un centru de protecţie a copilului din Târgu Jiu. Agentul de pază ar fi violat o fată de 16 ani: "Toate sunteți la fel. Vă place o singură chestie"

Caz şocant la un centru de protecţie a copilului din Târgu Jiu! Agentul de pază de acolo ar fi violat o fată de 16 ani instituţionalizată. Ca să aibă dovezi, adolescenta a înregistrat apoi discuţiile în care individul îi vobea vulgar şi îi făcea noi propuneri indecente. Conversaţiile au ajuns în mâinile poliţiştilor, care au deschis dosar penal.

de Redactia Observator

la 06.01.2024, 19:19

Vezi și
  • Paznic: Ia gândește-te în felul următor, câți ani ai zis tu că ai, 16?
  • Fata: Da!
  • Paznic: Te-ai gândit vreodată să ...? Aaa? Te-ai gândit vreodată să ...?

Acesta este doar un fragment din discuţia halucinantă dintre paznicul centrului destinat protecției copilului din Târgu Jiu şi fata de 16 ani. Conversaţia, înregistrată chiar de adolescentă pe 1 ianuarie, continuă în aceeaşi manieră.

  • Paznic: Tu știi cum e femeia?
  • Fata: Aaaa?
  • Paznic: Toate sunteți la fel, nici tu nu ești …Vă place o singură chestie, asta cu...

Fata s-a dus cu fişierele audio direct la conducerea instituţiei, care a anunţat poliţia. Anchetatorii spun că bărbatul ar fi şi violat-o. "La data de 30 decembrie 2023, un bărbat în vârstă de 46 de ani din Târgu Jiu ar fi întreţinut un raport sexual cu o minoră în vârstă de 16 ani insitituţionalizată într-un centru privind protecţia copilului din Târgu Jiu", a declarat Oana Popescu, IPJ Gorj.

Pe acelaşi subiect

Dacă va fi găsit vinovat poate sta în spatele gratiilor până la 7 ani

Agentul de pază este acum în arest la domiciliu. Surse Observator spun că individul avea toate testările psihologice trecute la firma la care era angajat. "A interacționat cu minora, atingând-o cu mâna pe corp și în zona intimă. Imediat a contactat telefonic și în scris, agentul economic care asigură serviciile de pază, cerându-i retragerea de îndată a agentului în cauză și interzicerea folosirii acestuia pe oricare alt serviciu social, lucru care s-a și întâmplat", a declarat Minodora Sucea, purtător de cuvânt DGASPC Gorj.

Pe numele bărbatului este acum deschis un dosar penal pentru viol şi dacă va fi găsit vinovat poate sta în spatele gratiilor până la 7 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Caz şocant într-un centru de protecţie a copilului din Târgu Jiu. Agentul de pază ar fi violat o fată de 16 ani: "Toate sunteți la fel. Vă place o singură chestie"