Antena Meniu Search
x

Caz tulburător într-o grădiniţă din Suceava: O educatoare de 52 de ani este acuzată că a violat trei fetiţe

Caz şocant în Suceava: O educatoare, cu o vechime de 20 de ani, este acuzată că a violat trei fetiţe. Femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

de Monica Palade

la 17.01.2022, 12:22

Caz tulburător într-o grădiniţă din Suceava: O educatoare este acuzată că a violat trei fetiţe

Incidentul tulburător a avut loc la Grădinița cu Program Normal "Căsuța din Povești" Bosanci. Adevărul a ieşit la iveală anul trecut, după ce tatăl a două copile de 3 şi 7 ani a aflat de la ele ce li s-a întâmplat. Bărbatul a decis să îşi facă singur dreptate şi a incendiat maşina educatoarei, în vârstă de 52 de ani, informează reporterul Observator Angela Bertea.

Trei fetiţe violate de educatoarea lor 

Tatăl a fost reţinut pentru faptă şi le-a povestit anchetatorilor ce s-a întâmplat. Aşa au aflat că cele două fete nu erau un caz singular. Încă o fetiţă de 7 ani i-a căzut victimă educatoarei. În baza acestor informații, anchetatorii au efectuat percheziții la domiciliul femeii, dar și la grădiniță, iar vineri dimineață aceasta a fost reținută pentru 24 de ore.

Mai târziu, ea a fost dusă la Judecătoria Suceava, iar magistratul de drepturi și libertăți a emis pe numele ei un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile pentru viol în formă continuată, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorului, măsură care nu este definitivă și poate fi contestată la instanța superioară.

Contactat, tatăl s-a declarat extrem de afectat de cele întâmplate şi nu îşi aminteşte exact perioada când au avut loc incidentele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cine e responsabil în cazul elevului violat de 2 ori la şcoală?

Observator » Evenimente » Caz tulburător într-o grădiniţă din Suceava: O educatoare de 52 de ani este acuzată că a violat trei fetiţe