Antena Meniu Search
x

Cazul tinerei ucise şi incendiate. Familia a anunţat dispariţia prin poştă, iar poliţiştii au aflat prea târziu

Detalii din ancheta în cazul tinerei găsită arsă pe un câmp din Giurgiu: femeia a fost dată dispărută cu trei zile înainte să fie omorâtă, însă sesizarea a ajuns la poliţişti mult prea târziu.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 10.11.2020, 14:25

Vezi și
  • Anchetatorii aşteaptă în prezent şi rezultatele analizelor toxicologice

Informaţia că tânăra este dispărută a ajuns la poliţiştii din Pantelimon la trei zile după ce şi-a pierdut viaţa, deoarece familia ei a transmis sesizarea prin poştă, iar anchetatorii au presupus iniţial că nu fusese dată dispărută.

Până acum, nu a fost identificat niciun suspect, însă au fost audiate persoane apropiate victimei. Anchetatorii au eliminat astfel câteva persoane de pe lista potenţialilor suspecţi.

Poliţiştii i-au găsit telefonul şi cardul bancar

Procurorii au ridicat imaginile de la salonul de masaj în care victima de 32 de ani lucra, iar tot acolo a fost găsit şi telefonul mobil al victimei, alături de un card bancar al ei.

Sunt aşteptate şi rezultatele analizelor toxicologice, pentru a vedea dacă femeia se afla sau nu sub influenţa unei substanţe în momentul în care şi-a pierdut viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Cazul tinerei ucise şi incendiate. Familia a anunţat dispariţia prin poştă, iar poliţiştii au aflat prea târziu