Cazul tinerei ucise şi incendiate. Familia a anunţat dispariţia prin poştă, iar poliţiştii au aflat prea târziu

De Andre Rotaru.
Publicat: 10.11.2020, 13:40.
Actualizat: 10.11.2020, 14:25

Detalii din ancheta în cazul tinerei găsită arsă pe un câmp din Giurgiu: femeia a fost dată dispărută cu trei zile înainte să fie omorâtă, însă sesizarea a ajuns la poliţişti mult prea târziu.

Informaţia că tânăra este dispărută a ajuns la poliţiştii din Pantelimon la trei zile după ce şi-a pierdut viaţa, deoarece familia ei a transmis sesizarea prin poştă, iar anchetatorii au presupus iniţial că nu fusese dată dispărută.

Până acum, nu a fost identificat niciun suspect, însă au fost audiate persoane apropiate victimei. Anchetatorii au eliminat astfel câteva persoane de pe lista potenţialilor suspecţi.

Poliţiştii i-au găsit telefonul şi cardul bancar

Procurorii au ridicat imaginile de la salonul de masaj în care victima de 32 de ani lucra, iar tot acolo a fost găsit şi telefonul mobil al victimei, alături de un card bancar al ei.

Sunt aşteptate şi rezultatele analizelor toxicologice, pentru a vedea dacă femeia se afla sau nu sub influenţa unei substanţe în momentul în care şi-a pierdut viaţa.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.